Logotip de Adolescents.cat
pitu54
pitu54
Any: 1990
Comarca: Garrotxa
Data: 03/10/15 01:20
Drogues
Bones! L'altre dia em van dir que et poden passar restes de cocaina o cualsevol altre droga per mitja de la saliva,lo tipic de que surts de festa a una discoteca i et lies am alguna noia i despres agafes el cotxe. Donaria positiu al control? Gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 12:01
Hola! Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs la resposta positiva o negativa d'un control de drogues, depèn de molts factors. És difícil d'encertar amb aquesta sola informació.

Per tal de que no et passi, et recomano que si tu consumeixes facis un consum responsable de qualsevol substància, sobretot l'alcohol ( que no per ser legal és menys inoqüa). Sempre és més fàcil saber amb qui lligues, amb qui et lies...etc si vas amb els ulls oberts.

Endavant

Elisabet Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: