Logotip de Adolescents.cat
<3
<3
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 02/10/15 23:17
Tinc unes amigues falses
Hola, el meu problema és que tinc un grup d'amigues que són molt falses però no les vull perdre, perquè me les estimo. (sóc tonta?)

El problema és que m'han arribat moltes beus que les meves amigues amb critiquen per la manera de vestir, per exemple em critiquen perquè segons elles vaig vestida molt modada, i coses així... Ser que són tonteries però molesta. Sempre em faig la mateixa pregunta cada dia: "No representa que som amigues, pues perquè critiquen tan?" arriba un pun que ja cansen. Peròel mésfort de tot és que em van critican però després em copien la manera de vestir etc.

Què creus què podria fer? Ho puc arreglar sense tenir problemes amb elles?

PD:És amb anònim oi?

InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/11/2015 21:14
Bon dia,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori.

Entenem com et sents, és normal que et molesti aquesta situació que ens expliques. El millor que pots fer és parlar amb elles, explica'ls com et sents, no amb l'objectiu de buscar una baralla, sinó perquè com a amigues que sou, les coses que us molesten les heu de parlar per mirar de solucionar-les. Quan les coses no es parlen es fan cada vegada més grans i poden donar peu a mals entesos.


Molts ànims!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: