Logotip de Adolescents.cat

Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 02/10/15 21:02
Noi!
Hola, el curs passat hi havia un noi que quedava molt amb mi, era super 'majo' i guapo i tal... Hi va haver un temps que quedàvem tant que fins i tot es pensaven que estàvem sortint... Buenu, el problema es que aquest estiu no he parlat amb ell ni res, i crec que em perdut com la confiança i ara quan el veig pel carrer es un hola i adéu.. no vull que sigui així perque era un noi com ningú altre, podia confiar en ell i tal.. Nose perquè quan em veu ja no em para i parla amb mi però jo penso que potser es perque abans d'anarme de vacances li vaig dir per whatsapp que m'agradava.. Nose si dir-li algu, o que fer... Ja no m'agrada però el vull seguir tenint com amic.. que faig??

PD: Potser m'he explicat una mica malament, espero que ho enteneu :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/11/2015 21:08
Hola AinoaMupe!

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per utilitzar el consultori. En primer lloc dir-te que t'has explicat perfectament!!

El que pots fer si vols que la vostra relació no sigui com la que teniu ara, és parlar amb ell. Digues-li que vols parlar amb ell i li expliques com et sents. D'aquesta manera ell podrà saber el que penses, i ell et podrà explicar perquè ara es comporta d'aquesta manera.

Que vagi molt bé! Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: