Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2001
Comarca: Segarra
Data: 02/10/15 15:20
EM TALLO MOLT
Hola , m'agradaria fer-vos una consulta.
Jo soc una noia super extrovertida i que mai calla, pero el problema sk despres de fer-li un peto amb un tio no se que dir-li i no es perque sigui timida perque tinc mes amics tios que ties , pero no se es aquell moment incomode que t'allunyes d'una persona i la mires als ulls i no saps de que parlar no saps quin es el primer tema que treure despres d'un peto o aver-te liat. I tampoc es que no em senti agust amb aquella persona o que mintimidi o la vergonya... La veritat esque no u se pero l'ultim cop que em vaig liar amb un tio despres de apartar la cara de la seva no sabia que dir-li i es va crear un silenci molt incomode entre ell i jo que fins que no ens haviem liat no havie passat.
Quin tema puc treure o em fico a riure o que??? (sispli no em dieu que aixo surgira perque de 5 tios amb els que me liat ningun a surgit) :'(
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/11/2015 11:45
Hola anonim!

El que expliques passa molt sovint! Fixa't que a l'altra persona li passa exactament el mateix que a tu, ja que tots dos us quedeu en silenci. Per tant, tranquil·la! Recorda que si t'estàs fent el petó pensant en que faràs quan acabeu, no estaràs gaudint del petó! ;)

Una bona estratègia per aquests moments de silenci "incomode" és fer ús del sentit de l'humor, parlar d'aquest silenci i naturalitzar-ho! També podeu seguir parlant del que estàveu parlant abans de començar a embolicar-vos.

Una abraçada ben forta!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: