Logotip de Adolescents.cat
anooonim
anooonim
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 30/09/15 19:54
EEUU
Hola!!
Bon dia, us escric perquè ja fa uns quants mesos vaig veure un vídeo de Youtube en el que un adolescent explicava com li havia anat la seva expèriencia com a alumne d'intercanvi als EEUU, i em van venir moltíssimes ganes d'anar a fer 4rt d'ESO allà (actualment estic cursant 3er d'ESO). Més tard vaig començar a buscar informació sobre a aquest tema, i em vaig adonar que és caríssim. La meva família no és rica, que diguéssim. Ells no es poden permetre pagar entre 10.000 o 15.000 Euros, i llavors vaig pensar que igual com que trec bones notes (tinc un 8 de mitja de 2n) em donaven una beca, però vaig estar molt de temps buscant i buscant i no vaig trobar res. M'agradaria que em diguéssiu si hi ha alguna manera d'anar-hi sense pagar o pagant menys de 5.000 Euros i també si em recomaneu anar-hi, perquè un any és molt temps!

Moltíssimes gràcies! SOU UN SOL!!!

InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/11/2015 18:30
Hola! Doncs sit ens una beca! Endavant! Parla amb els apres, busca informació de com preparar-ho tot i a viure experiències! Bsuca beques a la web de la generalitat, al punt jove o trucant al 012

Ànims!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: