Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 30/09/15 18:37
Siusplau ajudeu-me
Bones! Porto dos anys aproximadament amb la meva parella. Vaig perdre la virginitat amb ell i he experimentat tota mena de desitjos sexuals amb ell; és a dir, que abans de coneixe'l no habia fet absolutament res. Resulta que sóc una noia molt sensible i les coses em solen afectar molt! Resulta que l'altre dia, parlant amb la meva parella, va surtir el tema de les seves exs i sense voler vaig demanar-m'ho que m'ho expliques (ell no va perdre la virginitat amb mi; es a dir que va perdre la virginitat amb unes altres persones , una delles amb les persones que més odio d'aquest món. 7 noies abans que jo, concretament).Per una part volia saber-ho pero sabia que m'acabaria fent mal. Ara ser, detall per detall com se les va tirar. Em va acceptar que va disfrutar i que li va agradar. Sóc de memoria visual, i encara que no ho hagi vist en persona mho imagino. Veig aquestes imatges dia rere dia. No se que fer per treure'm-eles del cap. Estan afectant molt en la nostre relació. Ja no es el mateix. Què puc fer? Necesito oblidar'me'n. Es com si el meu cor mateix m'agues traisionat. No suporto veure aquesta imatge dia rere dia.Veig com crida, com disfruta! I no mho puc treure del cap. Que faig? Siusplau ajodeu-me. M'estic obsesionant, em sembla. Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/11/2015 18:28
Hola! Sóc l'Elisabet AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs el tema de les ex és un tema que hem d'aprendre a gestionar. Tothom té un passat i perquè estiguin amb nosaltres no hem de dir que rpescindeixin del seu passat. És una cosa que va amb ell. De els parelles hem d'aprendre a acceptar el qeu ens agrada i el que no.

Cada vegada qeu et vingui al cap digues prou! i canvia d'activitat, de pensament...Quan menys energia gastis pensan-t'hi i et dediquis a altres coses més ràpid passarà. Inverteix en pensar en què fer per disfrutar la relació!

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: