Logotip de Adolescents.cat
Paula
Paula
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 30/09/15 17:17
Juro que no se que fer,, deveritat...
Bones,
Estic super preocupada,
Fa temps em fa bastant mal el coll, i a vegades em fa mal per la zona del pit,,, i una mica mes adalt, no se si es per la part del tòrax.... Quan em desperto estic afònica, i tinc dos petits bultos a dalt del coll TINC MOLTA por a que sigui càncer!! I he buscat simtomes de cancer de pulmó ( per cert mai he fumat) i sortia dolor de torax, ronquera, tos que empitjora o que no marxa, ( tot i que jo abans tenia tos pero em va marxar) sisplau tinc molta por de que sigui algun tipus de cancer, i no me posat crema solar en tot l'estiu ( que no posar-se crema pot causar cancer) siusplau ajudeumee😭😭 pd: tinc 13 anys i casi sempre tinc ganes de plorar per si es cancer o algo sisplau si algu sapiguesis que es diguemu sisplau, la meva amiga em va dir que no em preocupes i em va dir algo sobre que era hipocondríaca, pero siusplau, em fa por preguntar-li als meus pares si tinc càncer, perque em preocupa molt veure-les preocupats. Bueno siusplau si podeu contestar aviat, que estic preocupadisima😭😭😭😭😭😭😭😭😭
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/11/2015 18:23
Hola Paula,

soc l'Elisabet AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs pel que dius no hi ha indicis suficients perquè sigui cancer. Hi ha moltes possibilitats i moltes possibilitats de que no sigui res massa important. Ara, no sortiràs de dubtes fins que no ho transmetis.

Parla amb els teus pares i t'ajudaran. Tampoc et serviria de res quedar-te amb els braços creuats. pe`ro tu mateixa, tu decideixes!

Endavant

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: