Logotip de Adolescents.cat
no boyfriend no problems
no boyfriend no problems
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 30/09/15 17:15
SISPLAU AJUDA!!!
hola, jo tinc un gros problema des de fa 4 anys, em vaig enamorar d'un nen amb el que anavam junts a linstitut, jo tamble li molava tooot era perfecte, ja s'acabava el curs i era etiu vam cadar tooot l'estiu estavam enamoradissims pero just el dia avans de comançar linsti vam cadar i em va dir q marxava a un altra institut. jo pensava q anava de conya pero no ell viu vastan lluny de me casa i ens costava cadar lunic q ens ajudava era lintitut tornavam a casa junts, el pati... pro vaig alucinar moolt per que no mho havia dit abans? alashoras no cadavam ja no ens veiem fins que vam deixar de parlar.

ell jugava a hambol que esta al costat de me casa entrenava en un pavelló i alguns dias jo l'anava a veure, va haber una temporada cuan ell ja no venia i vaig pensar q es va despuntar alashoras jo ja no anava

fa un any vaig tornar a anar a mirar com entranaven els meus amics i el vaig veure entranan, cuan ell va girar el cap en la meva direccio dels ulls ens sortien xispes, jo no el vaig poder olvidar en cap moment.
aquet any em vaig adonar que marxa a una altra ciutat a viure i ara ja si que no vindra a cap entreno no el veure en cap moment basicament aqui s'acaba tot pero fa una setmana vaig anar a mirar un partit que feien de hambol i ell jugava.

al final em va veure que jo el mirava perque no savia que estava jugan aquell dia a mes era raro de que vingues d'una altra ciutat que esta a dos hores a fer un partit no mho esperava. pero al final ens vam tornar a mirar i tots els cops que ens mirem tan intensament als ulls es la mateixa mirada que fa 4 anys, jo ja nose que fer estic perdudament colada per ell he intentat fer de tot per olvidarlo inclus vaig deixar d'anar als entrenos.
pero ara estic acabada perque nose que vol dir aquesta mirada a mes no podra surtir res entre jo i ell... ajudeu-me sisplau com puc de deixar de pensar amb ell!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/11/2015 18:21
Hola! Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs malauradament és un misteri el significat d'aquesta mirada. Crec qeu epr tenir més informació necessites fer un pas mes. Pot ser iniciar converses amb ell per xarxes socials o dir-li directament el qeu sents, qeu encara penses en ell, que sent que ell potser també sent alguna cosa, qeu no ho saps, eprò qeu a vegades t'ho sembla per les mirades. Què et sembla?
Si clarifiques el teu dubte de la mriada tindràs informació i així sabràs què fer!

Prendre passos es important!

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: