Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2015
Comarca: Garraf
Data: 30/09/15 15:52
30-9-15 ajudaa ràpidd💕
Hola, mira.. la meva mare m'ha regalat unes botes per la tardor i a mi em sembla bé. El problema bé ara:

Un dia, al despertar-me, em vaig arreglar per anar al insti i em vaig possar les botes i...quan vaig anar a classe molta gent es va burlar de mi per les meves botes...i saps que és lo pitjor? Que no només es va riure molta gent sinó que apart, també es va riure el noi que m'agrada i la gent em deia el que opinaven sobre les meves botes. I bueno... Deien que eres lletges, que eren de pallasso...etc



Ma mare diu que tinc que portar aquestes botes però per altre banda, no vull que la gent es burli de les meves botes. Que faig?? Ajudaaa❤️
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/11/2015 18:13
Hola! Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

A tu t'agraden? Si t'agraden els hi dones uns dies i els hi treus un con partit a els botes (busca a internet maneres de combinar-les) i així es soluciona. D'aquí uns dies tothom s'haurà acostumat.

Si no t'agraden diga-li a la teva mare que li agraeixes molt la compra, però qeu no t'hi sents comode i si ho podeu solucionar d'alguna manera.
Si no te les vols posar, no te les posis. Només són unes botes...La mare tard ho entendrà.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: