Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 29/09/15 22:16
Nose que fer
hola, soc un noia de 14 anys i fa dos dies vaig fumar porros. Els meus pares estavan fora, pero el meu germa em va "catar", no va dir res a ningu, pero si que em va fotra un cate.
Aquella nit tenia que dormir a casa del meu tiet, i ell quan em va veure va intuir que havia fumat i li va preguntar al meu germa si ho havia fet i ell va dir que sí.
Dilluns van arribar els meus pares i em van fotra molta bronca, diuen que em cambiaran d'insti i nose si ho faran pero estic cagada. També em diuen que com solucionare tot aixo, i la veritat es que no se com fer-ho.
Em pudeu dir una manera de solucionar tot aixo? Esque no se que fer i tampoc tinc ajuda, per aixo os escric.
Gracies, petonss.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/11/2015 17:21
Hola bonica,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Pel que expliques, la teva família està molt preocupada per tu i per això han reaccionat així. Tot i que cada persona és lliure d'acceptar riscos per la seva salut, també és veritat que, sovint, les persones que ens estimen ens ajuden a protegir-nos. Així que agraeix-los que ells tinguin aquesta cura per tu. Si vols arreglar la situació, accepta la part de responsabilitat que et toca i parla amb ells. Ells et donaran la clau per recuperar el bon rollo de casa.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: