Logotip de Adolescents.cat
eihola
eihola
Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 29/09/15 19:58
Treball de recerca
Hola! Escric amb motiu del meu treball de recerca. Sóc una alumna que cursa 2n de batxillerat i faig el meu treball sobre la intel·ligència emocional. He vist diverses notícies que parlen sobre les emocions (com aquestes http://www.adolescents.cat/noticia/25171/top/10/paisos/seus/habitants/expressen/emocions/positives/dia , http://www.adolescents.cat/noticia/25221/paisos/expressen/menys/emocions ) i em preguntava si podríeu dir-me on heu tret aquesta informació i si heu penjat més posts d’aquests per si se m’ha passat algun, o si coneixíeu pàgines web on hi haguessin estadístiques d’aquest tipus arreu del món.

Estaria molt agraïda si m'ho contestéssiu.

Moltes gràcies pel vostre temps!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 09/11/2015 20:05
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpresonal.

És fantàstic que hi hagi persones interessades en aquest món! Actualment és un camp que està en constant desenvolupament i en el qual s'estan realitzant moltes recerques. Nosaltres no sabem quines són les fonts d'aquestes publicacions (això ho hauries de demanar als redactors d'adolescents.cat: contacte@adolescents.cat )

Però et podem orientar amb dos dels professionals del nostre país sobre aquest tema:

Ferran Salmurri
Rafael Bisquerra:



Espero haver-te ajudat una miqueta!
Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: