Logotip de Adolescents.cat
arii
arii
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 28/09/15 16:46
El veig, i sem cau el cor a terra...
Fa gairebe 8 mesos ho vem deixar amb el meu ex, vam durar casi 2 mesos, es súper poc, però el temps suficient per estimar-lo tant... Anava a la meva clase i bueno ens vam enfadar, perque va començar a insultar al millor amic que es gay. i al dia següent a clase ni tan sols ens vam saludar... Llavors una cosa va afectar l'altre... I no ho vem superar, com dos tontos... Vaig estar plorant durant les dues setmanes següents, fins i tot a la clase davant seu... A una festa li va dir a les meves amigues, que ell volia tornar, i hem vaig posar molt contenta perquè el trobava a faltar, però no em va dir res més, i clar jo no sabia si era veritat per tant no li vaig dir res.

Durant aquest temps he sortit durant 3 mesos amb un noi, però quan el meu ex va començar a sortir amb una altra, no vaig aguantar, i vaig explicarli tot el que sentia al meu novio, i em va entendre perfectament. Aquest estiu, li vaig enviar un text i li vaig explicar tot el que sentia, i em va dir q eren els meus sentiments i que ell no hi podia fer res. Dues setmanes més tard em va obrir i em va dir que si volia tornar a intentar-ho, li vaig que si era enserio, i em va contestar que volia parlar amb mi. Però no ens vem veure fins que vam començar l'institut.

Aquest any va un altre cop a la meva clase, i em paso l'estona mirant-lo. A vegades em sento darrera seu, i li tiro gometes, i ell me les torna a tirar i sem queda mirant rientse, i pf... es per menjarse'l...Té els ulls verds, i són la eva debilitat😔😔😔😔 Doncs això que nose que fer, perque no puc evitar mirarlo, ni tampoc puc evitar que em miri, és algo extrany que no m'havia pasat mai... Nose si parlarli o dirli algo... Ajuda siusplau😓
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/11/2015 13:31
Hola ! Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Carai! Quin tonteig més maco! Doncs disfruta-ho! i si li vols dir, endavant i si vols no dir-li encara i anar alimentant aquest tonteig docns també!

Disfruta!!! La vida és epr això més que per pensar i parlar gaire!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: