Logotip de Adolescents.cat
Lars
Lars
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 28/09/15 15:27
Nose què fer
Hola adolescents

Sóc un noi de 15 anys que farà 16 a finals d'aquest any i tinc un problema: aquest estiu em vaig enamorar de veritat per primer cop d'una noia, ens vem veure amb tot el grup d'amics durant l'estiu i aquest diumenge passat també ens vem tornar a trobar tots i va ser quan em vaig adonar dels problemes. Hem vaig enterar que un amic meu del grup també li mola la mateixa noia i que per la Mercè com que tots dos viuen a Barcelona van anar junts de festa. Per raons que sé, és possible que la noia li moli el noi ja que han tontejat per whats app.
El que passa és que durant l'estiu ella i jo parlàvem per whats app tontejant i em va donar a entendre que podria passar alguna cosa fins que va arribar la Mercè, quan va començar a comportar-se de manera estranya amb mi. Ara sé el perquè.
És la primera persona de qui m'enamoro de veritat i ho donaria tot per tenir-la entre els meus braços i poder-li veure la cara cada dia però jo visc a Terrassa i ella a Barcelona juntament amb l'altre noi, per la qual cosa, si volguessin es podrien veure cada setmana.
Què creieu que he de fer? L'oblido o intento recuperar-la per sobre de tot? (també he de dir que el noi no sap que a mi m'agrada la noia, així que la podria recuperar sense que se n'enterés). Ho faria tot per ella, TOT, però ara mateix no sé què fer.

Gràcies adolescents!!!
PD: Podríeu publicar el comentari el més aviat possible? Es que necessito saber la vostra opinió i la d'altres adolescents.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/11/2015 13:29
Hola! Sóc l'ELi AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs t'entenc...Però també és cert el qeu et planteges de si oblidar-la. Ho ahs de decidir. S'ha de fer esforç per l'amor però també s'ha de ser practic i que sigui no molt complicat. Sio creus que hi ha molts impediments valora el grau de patiment que et produirà seguir pensant en ella i seguir lluitant. Si creus que és més fàcil renenciar, tot i que el principi faci molt però després et puguis recuperar més ràpid, doncs endavant, tocarà oblidar-la!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: