Logotip de Adolescents.cat
Dreams
Dreams
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 27/09/15 19:19
CARTA A TU
Pot semblar estrany dir-te això i més per aquí. Seré clara i directa. M’agrades. M’agrades des de fa exactament un any. Porto tot aquest temps guardant-ho en secret i tu, pel que crec, no t’has donat ni compte. Pensava que era impossible, però aquell dia d’estiu que vaig dir per primer cop que sentia atracció cap a tu em vaig adonar que havia caigut. El meu gust per als nois va cada vegada a pitjor. I t’asseguro que mai me’n penediré de dir-t’ho. Tu ets la meva estúpida maledicció. Vaig descobrir que existies, darrere d’aquella muralla de noi insensible. Em va atraure de tu la teva personalitat oculta. Però ja no, no vull seguir esperant a que t’importi el més mínim. Ni tampoc esperar a que t’adonis que allunyes de tu a totes les persones a qui els importes, que creuen en tu. Però això ja no és cosa meva. Si vols fotre’t la vida d’aquesta manera em sembla bé, però no penso formar part d’ella. No vull sentir res per a tu. No vull morir-me per abraçar-te. Em fa mal. Tot el que em dius em fa mal. Però no penso plorar més per a tu.
Saps? Diuen que només t’enamores una vegada en la teva vida i, sincerament, vaig pensar que tu erets la meva única vegada. Per sort ara sé que no és així. Tu m’agradaves, però no estava enamorada de tu.
Però en veritat... No sé que és l’amor. Ningú me’n ha ensenyat i ningú me’n ensenyarà mai. Soc massa jove per a que la meva vida depengui del que sento per a tu. Estic decidida a passar pàgina i oblidar-te. Per sempre. Et dic adéu.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/11/2015 13:15
Hola!

Gràcies per al confiança en expressar els teus sentiments!!! i les teves decisions! Aquest és el camí! Si alguna cosa no funciona i ens està
absorvint i rivant de gaudir de la vida i veure altres oportunitats, tot ens indica que hem de canviar de pla i de camí!

Ets una valenta!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: