Logotip de Adolescents.cat
Dreams
Dreams
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 27/09/15 18:58
Nova gent, nous problemes...
Hola Adolescents!

Soc una noia de 16 anys i tinc un problema. Més que un problema és un tema que em preocupa i em fa patir. Potser és una tema una mica estúpid pero bueno... Fa dues setmanes vaig començar l'institut a un nou centre. Allà hi coneixo gent que també va anar nova i ens coneixiem de l'altre escola, però el problema és que ells s'estan relacionant amb gent nova i jo encara no em porto amb ningú. Sempre tinc ganes de que arribi el cap de setmana i quan torna a ser dilluns no és només la mandra d'estudiar, sinó que també em fa por anar i sentir-me sola, que es com em sento. Trobo molt a faltar als meus amics de sempre i sincerament no crec que m'arribi a portar amb ningú del nou centre. Però això suposa que cada dia pateixi i em senti malament i no sé com frenar-ho. Em plantejo el fet de que tots els meus amics se'n vagin amb altre gent i que jo em quedi sola... a més que sento que estic endarerida perquè tots els meus amics, inclus els que no van al mateix centre, ja coneixen a gent. Siusplau digueu-me que puc fer...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/11/2015 13:10
Hola! Sóc l'Elisabet AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Primer de tot dir-te que ets molt valenta de voler provar aquest nou camí i nova oportunitat al nou institut tot i la por!!!! Felicitats!!! És natural el que m'expliques i tothom té el seu ritme segons el canvi que té ald avant! No ets jutgis...ho estàs fent bé. Ara estàs batallant i afrontant l'esforç d'anar a institut...i veuràs que a poc a poca vas aconseguint el que vols. Els canvis aparèixen després d'un temps de batallar fort i picar pedre!!! Ho estàs fent molt bé! i és una oportunitat en al que aprendras molt de la vida!

Ànims!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: