Logotip de Adolescents.cat
sandra
sandra
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 27/09/15 10:08
Nomès penso amb el meu ex...
Hola dons això vaig sortir amb el el octubre del 2014 i em va deixar dos dies avans del meu aniversari segons ell perque ja no sentia res pero al cap de dos dies osigui per el meu aniversari va sortir amb un altre noia i jo de veritat no podia expresar els meus sentiments. Desprès jo no mel podia treure del cap i vam començar a parlar de nou fins que ens vam tornar a enamorar i vam acabar tornant a sortit aixo per el febrer i ho vam deixar a finals de març perque una de les seves ex em va començar a dir-me que l'estimava i nose quee pero jo ja no sentia gaire per ell per tant va ser bo per els dos. Però mai he deixat de pensar en ell i mira que fa mes de 6 mesos que ho em deixat pero em va obrir fa poc i vam començar a parlar i llavors ara estic locament enamorada perduda ja que em diu coses molt tendres i ara se m'es totalment impossible olvidar-lo.
Que em recomenarieu que li demanes per sortir esperar-me o ve olvidar-me '
Moltes gracies! Mil petóns !
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/11/2015 10:11
Hola Sandra!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs tens dues opcions...Esperar i donar-te un temps epr veure de què van aqeustes aproxiamcions...i si podeu i esteu disposats en confiar un amb l'altre....o quedar amb ell i dir-li el que sents i a veure què passa...

Tu mateixa! Ets tu qui el coneix i pots anar veient quina és una bona opció...o potser se te n'aparèix una altra!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: