Logotip de Adolescents.cat
ANONIMA 0274
ANONIMA 0274
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 26/09/15 23:43
Amigues...
Hola,
bueno, començo.
Ultimament, desde ja fa uns dies , no estic bé, no em sento bé amb mi mateixa. I ja no es ni pel meu físic , sinó perquè es com si ja no m'ho passes bé. I no se que fer, sobretot per les nits i tardes, es quan estic més trista. Nose si es perquè tinc una amiga menys:
Jo crec que he fet bé, perquè es va enfadar amb mi, i em va dir que jo havia canviat cap a dolent, com les persones que ella odiava. Al principi estava trista. Però ho vag pensar millor, i ella sovint s'enfada amb mi per tonteries. Potser aquesta vegada tenia més raó, ja que jo m'havia sepaarat bastant d'ella. `Però hem començava a cansar, això de pasar a un dia a un altre a ser o no ser amigues. I apart, el meu antic millor amic(ja no ho som), m'ha dit peruè la tractava així, i això en el fons ,m'ha deprimit. Jo crec que ho he fet bé però no gens segura.

També, a finals d'estiu vaig començar a anar més amb unes altres amigues, i ara a l'institut ja no hem fan gaire cas. Sobretot una, i hem fa molta rabia.

Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/11/2015 09:50
Hola 0274!
Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Intereprsonal. Doncs confia en el qeu has fet. Tens dret a decidir amb qui vols compartir la vida! Confia en la intuició que et va portar a prendre aquesta decisió! És natural que ara per això estiguis passant epr aquestes primeres reaccions! Deixa passar uns dies...Dóna't temps ...i veuràs com tot es va posant a lloc i veus més clar el resultat de la teva decisió!

Endavant, bonica!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: