Logotip de Adolescents.cat
chuche
chuche
Any: 1998
Comarca: Segarra
Data: 26/09/15 18:35
no mho puc treure del cap!! help!!
Hola,
jo volia demanar ajuda perque hi ha una cosa que va pasar fa 2 diasi se mha quedat al cap.I estic tot el dia pensanho i em sento fatal i la pitjor persona del mon
El cas esque vaig anar a comprar uns pantalons. I vaig entrar en una altre botiga i vaig intentar robar una camiseta. I em van pillr. El cas es que al final em van fer pagar la camiseta i em van donar una altre oportunitat. Jo em sento fatal per el que vaig fer i aquest fet mha marcat moltissim i no em paro de menjar el coco pensant que si els meus pares sebteresin pensarien que soc una nena estupida, i que seria la vergonya de la familia.I no mho puc treure del cap i estic tot el dia pensant aixo i avergonyinme de tot i estic super fatal. Sembla una tonteria pero mha marcat molt aquest fet i mai mes tornare a robar res.A mes jo mai he fet cap cosa delictiva ni res.Esk no paro de pensar aixo i fins hi tot no puc dormir. Que faig!!?? Mestic tornat boja amb aquest tema!! Siusplau ajuda!!
Gracies <3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/11/2015 09:54
Hola Chuche!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs entenc que et sentis així..És antural! No et ratllis! S'anirà calmant aquesta sensació! Però són reaccions normals perquè saps que et vas equivocar!! Ara has après!! és el millor que et podia passar!! I en el foncs has tingut siort qeu ah acabat bé i s'han aturat els conseqüències grans qeu haguéssin passat!!!

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: