Logotip de Adolescents.cat
Paulaaa
Paulaaa
Any: 1998
Comarca: Vallès Oriental
Data: 26/09/15 15:21
Preocupada per la meva germana petita!!!
Hola, ultimament m'he estat preocupant per la meva germana petita ja que penso que no li agrada el seu cos i vol aprimar. Al principi pensava que eran paranoias meves, pero cada vegada que la meva germana entra a a la meva habitació (on tinc un mirall gran) es mira i em diu que no li agrada la seva panxa ni les seves caderes, jo intento canviar de tema pero ella sempra continua fins que arriba un punt que no li faig cas. Fa poc que va fer-se una revisió on la van pesar i medir, va arriba a casa dient que havia engreixat 1.5kg i es va ficar molt pesada per només 1.5kg quan també va creixer i aixó també fa pujar el pes. Ella s'ha ficat al cap que sempre ha pesat 10kg menys que la seva altura, per exemple si ella pesava 1.56m havia de pesar 46kg, i ara pesa 48kg per una alçada de 1.57m (pes i alçada normal). Com no parava de preocupar-se per aquesta tonteria finalment vaig parla amb ella del tema, com una conversa normal i corrent, i ella deia que no esta còmoda pesant 48kg que vol pesar 46kg, que tot està en el seu cap i que ninúu l'enten. El que em preocupa de tot aixó, encara que són pocs detalls per preocupar-me, es que deixi de menjar o fer qualsevol cosa a més a més dues amigues seves també tenten problemes amb aquest tema i em procupa que ella comenci a fer-ho també. Si, ja ho se, no es res greu de moment peró porta molt temps aixi i no vull que li pasi res ja que per ami es la persona més important i jo tamné ho pasaria molt malament si li pases alguna cosa.
Moltees graciees!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/10/2015 17:58
Hola!

Entenc que estiguis preocupada. COm molt bé dius ara no passa res i està bé que també vegis que pots tranquil.litzar-te. Per altra banda, a mode de prevenció del que pogués passar, et suggereixo que mantinguis aquesta confiança i moments amb la teva germana. Diga-li i recorda en aquestes converses tot lo positiu que té i el perquè estàs tan contenta de ser la seva germana. Li faràs un gran regal donant-li aquests moments!

una abraçada

Elisabet Aulet
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: