Logotip de Adolescents.cat
Paula_012
Paula_012
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 21/09/15 22:02
Impossible d'oblidar
Hola, tinc 15 anys i als 13 vaig sortir amb un nen del qual estava molt enamorada, va ser el meu primer amor i petó, però al final ho vam haver d'acabar deixant tot i que ens seguiem estimant perque la situació era complicada. Durant aquests 2 anys que han passat l'he intentat oblidar, però sempre em tornava al cap d'una manera o altre, la questió és que aquest any ens han canviat de classe i m'ha tocat amb ell, i no només això sino que està segut davant meu i he tornat a enamorarme d'ell ja que parlem tots els dies i no paro de pensar en ell. El problema és que nose si li agrado i nose si li hauria de dir el que sento ja que vam estar junts fa bastant i segurament ja m'ha oblidat, i si li digues el que sento i ell em digues que no sent el mateix em quedaria feta pols i se que no ho podria superar, el que està clar és que no puc seguir així perquè a classe no em concentro i menjo molt poc ja que no tinc gana desde que el torno a veure, nose perque.
I se que hauria de posar distància però en el meu cas és impossible ja que passo 6 hores diaries amb ell davant meu, nose que fer... Necessito ajuda urgent o acabare boja!
Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/10/2015 12:07
Hola Paula,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Entenem perfectament la teva situació, però.... has provat de tirar-li alguna indirecte? Si veus que encara no saps com dir-li directament, pots provar-ho a través de les indirectes i les subtileses... .potser així podràs veure si et segueix el joc, o si està pensant en una altra persona. Potser no tindràs la confirmació real, però et donarà alguna pista sobre la seva situació i així tu podràs decidir què fas: si continuar o bé intentar oblidar-lo.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: