Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 1996
Comarca: Barcelonès
Data: 21/09/15 01:19
Que puc fer!!
L'altre dia a les festes de la merce estava amb els meus amics i vaig veure un grup de noies que necesita en ajuda per buscar una arracada que els havia caigut llavors vem buscar una mica i no el vem trobar, vaig començar a parlar amb dues noies d'aquest grup, el que succeeix es que la que havia perdut l'arrecada em va semblar guapísima. Vaig demanar li el telefon amb l'excusa de si trobava l'arracada la trucava però realment era per parlar amb ella per whatsapp, vem estar tonetejant una miqueta ens vem fer fOtos i tal però van haver de marxar. He estat uns dies parlant amb ella i m'ha dit que si volia algo amb les seves amigues, però jo vui algo amb ella, com/que puc fer per que volgut estar amb mi??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/10/2015 19:00
Hola anònim!

Carai quina història més xula! Com ha seguit la conversa?

Nosaltres no podem saber amb quina intenció t'ho va preguntar. Potser era una manera de donar-te a entendre que no li interesses, o bé al revés, era una manera de saber els teus interessos...

El millor en aquests casos és continuar una mica amb el tonteig i el joc i ja es va veient si la conversa flueix i per tant, s'avança en la relació. Si et ve de gust conèixer-la, fes-li saber (de manera més directe o més indirecte) i a veure com va!

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: