Logotip de Adolescents.cat
Judiit_wiiiiii*-*
Judiit_wiiiiii*-*
Any: 1998
Comarca: Vallès Occidental
Data: 19/09/15 16:37
M'agrada un noi però ni el conec
Hola!

El dimarts vaig començar les classes i vaig veure a un noi que anava a una claase diferent a la meva que el vaig trobar molt guapo, però tampoc li vaig donar importancia.
Aquest mateix dia, m'el vaig trobar a fora el gimnas on vaig jo deslligant la bici, cosa que jo també estava fent, i ens vam mirar, del plan: em sones pero nose de que.

Total, que a partir d'aquest dia cada cop que el veig el trobo més guapo i atractiu i nose com dir-li hola o treure-li conversa ja que no ens coneixem de res. Però no és només per aixo, sino que sóc molt vergonyosa i em costa molt parlar amb gent nova.

Espero que em pogueu ajudar encara que sigui una mica.

Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/10/2015 11:38
Hola Judit,

Carai que divertit, no? Si que fa una mica de vergonya, però pel que expliques, tots dos us trobeu en la mateixa situació.

Deixa que vagi fluint tot, amb mirades es pot dir moltíssim!!! llavors pots començar a saludar amb un: "bon dia", "que vagi bé"... i sense voler-ho un dia començareu una conversa (pot ser sobre alguna cosa que hagi passat a l'insti, que l'hagis vist a algun lloc, que sigui amic d'algun conegut teu....)

No tinguis pressa i disfruta d'aquests nervis a la panxa!

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: