Logotip de Adolescents.cat
Carpediem
Carpediem
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 17/09/15 20:26
noseqpasaosti*
Hola! Primer de tot gràcies per l'ajuda!

Doncs jo volia fer aquesta consulta perquè, no sé què em passa que últimament no sé qui sóc... m'explico. M'he adonat que totes les persones del meu voltant tenen aficions, gustos, se'ls hi dóna bé alguna cosa... I jo no sé trobar aquestes coses en mi... No sé trobar els meus gustos, les coses que se'm donen bé, no tinc aficions, com les altres persones que fan bàsquet, futbol, castells, manualitats, etc. L'únic que se'm dona bé es trobar-me coses negatives... I per altre banda, a casa tinc un caràcter fort, i sóc més ''divertida', i quan estic a l'institut no sé treure aquest caràcter i em tanco moltíssim... Només m'obro a les meves amigues de sempre.

Com creus que podria trobar-me a mi mateixa, i obrir-me a les altres persones?

Gràcies :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/11/2015 09:28
Hola Carpediem!

Doncs i tant que et pots trobar a tu mateixa! Ara estàs en procés de construcció (de fet, les persones mai acabem de construir-nos) i durant l'etapa en la que estàs tu, és l'etapa de descobriment dels gustos... per tant... estigues alerta, mira què et fa somriure iq uè et fa sentir bé i aniràs definint què t'agrada i com ets!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: