Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 17/09/15 19:19
No puc
Hola,

Fa un mes més o menys que em va deixar el meu ex. Però jo l'estimo molt i no sé que puc fer per superar-ho. Cada vegada que el veig al batxillerat recordo tot el que hem viscut junts i no puc deixar de sentir-me molt i molt culpable perquè l'he perdut per idiota. El trobo tant a faltar i em fa mal que ell actui com si tot li anés bé.

Ajuda'm siusplau, Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/10/2015 11:41
Bon dia,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori.

Quan una relació que ha estat importat per nosaltres es trenca és normal que es necessiti un temps per refer-se, i cada persona necessita un temps determinat.

A continuació et deixo un post de la pàgina web amb alguns trucs per superar una ruptura. No tots ho fem de la mateixa manera, a algunes persones els funciona una cosa i a d'altres una altra. Però sobretot és important que prenguis distància i que procuris centrar-te en tu mateixa.





Molts ànims.
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: