Logotip de Adolescents.cat
Martetaaaserra
Martetaaaserra
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 16/09/15 15:38
Amics de veritat? No crec
Això no és una consulta, simplement vull explicar el que estic veient només dos dies després d'haver començat l'insti. Espero que es publiqui. Em dic Marta o com una amiga em diu "the english teacher", jo no sóc de les guays però els amics que tinc són de veritat.
Normalment la gent "guay" va sempre en grups, tots són amics, però realment són amics? Realment jo crec que no. Avui al sortir de l'insti al migdia, he anat a casa, com sempre, tot semblava tranquil, la veritat, i veig a la meva àvia que venia de buscar el pa i de sobte veig dos nois de la meva classe, que se suposa que són amics, matant-se a cops de punys i els seus amics no feien res, només animar-los a que es seguissin pegant. La gent q hi havia al carrer ha començat a cridar: Pareu!. Tot i això ells es seguien pegant, però mentres feien això han marxat del meu carrer i han anat a l'altre. Deuen haver continuat pegant-se però com que no ho sé certament, no ho puc confirmar. I això és el que em pregunto, això són amics de veritat? La veritat, no ho crec.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/10/2015 17:18
Hola Marta,

Gràcies per la teva reflexió. La veritat és que tens tota la raó. L'amistat no és això. L'amistat és una relació sincera entre dues persones o més, que es tenen afecte i respecte l'una a l'altra, que no es jutgen i que s'ajuden quan és necessari.

És fantàstic saber que hi ha persones que saben distingir les relacions d'amistat real amb la de companys o de col·legues.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: