Logotip de Adolescents.cat
Nadia26
Nadia26
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 16/09/15 15:08
Pff no puc més!
Hola! Sóc una noia de 14 anys que he començat 3er de la ESO.
La majoria de profes són nous i cada un ens ha fet una prova inicial per saber el nostre nivell.
La meva assignatura preferida és mates i la prova inicial va ser fer unes equacions. L'any passat les feia com aquell que menja o que dorm però en aquesta prova em vaig quedar completament en blanc.
Tinc por de la reacció del profe i de com ho pot transmetre a la classe, del que pot dir davant de tots els meus companys. Ajuda sisplau!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/10/2015 17:14
Hola Nadia,

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Com va anar? Quina va ser la reacció del profe?

És habitual que els professors facin una petita prova de nivell per saber per on passen els seus alumnes. Ells ja són molt conscients que durant l'estiu podem arribar a desconnectar molt! I que necessitem alguns dies per anar recuperant la memòria i els hàbits que teníem abans de l'estiu. No pateixis, estem segures que només amb una petita repassada et tornarà a venir tot al cap, només necessites refrescar-ho!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: