Logotip de Adolescents.cat
brokenheart
brokenheart
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 11/09/15 23:36
Una adolescent "incomprendida"
No se pas que fer amb la meva vida, estic cansada de tot... Vaig sortir amb un nen gairebé 2 anys... tot i que enmig vam tenir moltes baralles i ruptures, però tot i que nomes tinc 14 anys se que em vaig enamorar profundament. Ara ell i jo ja fa un mes que no estem junts, i m'he enterat de tantes mentires i promeses trancades que tinc el cor trencat en mil trossos molt petits que i en cada tros hi ha un record d'ell que em fa plorar gairebé cada dia... per culpa d'aquesta relació em vaig perdre moltes coses amb el tema de les meves amigues i ara em sento molt aïllada, em sento sola, amargada. Avegades noto com si el fet de ser gorda no m'ajudès, sí, sóc gorda. El tema de tindre un bon cos en l'adolescència és molt important, sense un bon cos no lligues, et sents apartada, etc. M'agradaria estar amb les meves amigues com abans, però esque es com si elles m'apartessin quan estan amb unes altres persones que són molt més populars que jo... Em sento com una merda. Durant una temporada em tallava les venes perque volia estar a prop de la mort... nose si tot això arriba a ser Bullyng, però em sento molt sola, m'agradaria ser com elles, guapes, primes, bon cos, i sobretot m'agradaria ser com totes les adolescents que tenen una colla d'amics i amigues... i es que si no vaig amb elles no vaig amb ningú i ja he probat de parlar-ho amb elles molts cops però sempre em deien que no els hi passava res amb mi, però jo se que sí... Necessito ajuda, ningú m'enten, ni els meus pares. Si us plau necessito molta ajuda, la meva vida es una merda i cada cop que obro els ulls sento que no tinc forces per continuar amb res. M'agradaria tornar a començar amb tot, tornar a nèixer i tindre una segona oportunitat... :(


Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/11/2015 09:10
Hola brokenheart!

Doncs pel que ens expliques has viscut alguns moments molt durs.

Però pensa que ara tens una oportunitat al davant molt important: estar per les teves amigues, cuidar-te, mimar-te i pensar en tu.

Tot allò que has viscut ho pots aprofitar per decidir com vols viure d'ara en endavant.

Si et cuides i cuides al teu entorn ja no et sentiràs tan sola. Però si igualment et sents així, parla'n amb algú, amb els teus pares, per exemple.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: