Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 11/09/15 21:11
Sento algo per dos nois?
Hoola! Primer de tot, moltes gràcies per respondre la consulta:)
Fa un any que sento algo per un noi, ell farà 18 i jo en faré 15. Fa mig any ens vam dir el que sentíem mútuament, i vam acordar estar com de lio perquè jo no em sentia preparada per tenir una relació. El cas es que ja fa alguna setmana que el noto distant, i la manera en que em parla no m'acaba d'agradar. Fa dos setmanes vaig anar a veure una obra de teatre on actuava ell i entre altres actors un molt bon amic seu de la seva edat. Jo havia parlat un parell de cops amb l'amic per whatsapp, però no em cridava l'atenció. El matí següent, l'amic em va obrir i vam començar a parlar. Es un noi molt simpàtic, amable, atent, comprensiu, etc, i ja fa algun dia que tinc molts dubtes sobre el que sento per els dos. Per una banda, el noi del principi m'ha agradat moltíssim durant molt de temps però ara ja no sento el mateix. I per altre banda el seu amic és maquíssim amb mi, i algo s'ha despertat dins meu per ell. El pitjor es que ells dos son molt amics, i no li vull fer mal a un i menys dientli que sento algo per el seu amic. Estic molt confusa, que creieu que hauria de fer? Petoons!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 09/10/2015 12:11
Bon dia,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga del servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Primer de tot, moltes gràcies per consultar-nos.

El que comentes és més habitual del que ens imaginem. De vegades ens agraden o atrauen dues persones al mateix temps i ens resulta complicat poder controlar els nostres sentiments. Quan passa això el millor és no posar-se pressa ni pressionar-se per haver de triar. Pren-t'ho amb calma i de mica en mica, i amb el temps aniràs descobrint quin dels dos t'agrada més.

Molts ànims.

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: