Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 11/09/15 16:15
Jo flipo amb la gent!
Hola! Tinc 12 anys! M'agradaria explicar una situació que estic passant... Suposo que sonarà molt típica, però tinc una amiga, bé ex-amiga que es amiga meva desde fa 9 anys i ara de cop i volta les dos ultimes setmanes de classe del curs passat (6è) s'ha fet super amiga d'una nena que abans no la podia ni veure, i m'ha deixat de banda a mi. Aquí bé la part on flipu, anava a anar amb mi a l'autocar per anar de colònies, m'ho portava dient desde principi de curs i em va dir que ella en cap moment va dir d'anar amb mi, total vaig anar amb una altra amiga, però a les colònies va tocar dividir la classe per ordre de llista i no li va tocar amb ella i llavors anava darrere meu i és clar, jo passava d'ella. Després tmb deia k clar k jo m'anava amb una altra nena i la deixava de banda a ella i jo Perdona?? Buenu tmb vam fer un partit de futbol al cole i no em va votar x jugar,buenu xorrades d'aquestes. A mi en el fons tampoc es que m'importi gaire, però ella es dedica a dir k no soc agradable i això. Pregunta, he près una bona postura? Jo crec que culpa meva no és, ho és? Jo he estat al seu costat en uns moments molt durs de la seva vida, i aquestes coses no s'han de tornar pero es flipant k a sobre faci això... Ella prèn la postura de k es culpa meva i jo flipu...
Espero respostes, gràcies!
Visca Catalunya i feliç diada! ||*||
InterPersonal
InterPersonal
Data: 09/10/2015 11:44
Bon dia maca,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori.

El que pots fer en aquest cas és agafar a la teva amiga i explicar-li les coses que t'han molestat. Explica-li com t'ha fet sentir i perquè has actuat d'aquesta manera. Si heu sigut bones amigues, val la pena que parlis amb ella i mireu de solucionar-ho. Aquestes situacions val la pena parlar-les i solucionar-les com més aviat millor, ja que sinó cada vegada es fan més grans i més difícils d'aclarir.

Molts ànims! Una abraçada

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: