Logotip de Adolescents.cat
ariana
ariana
Any: 2000
Comarca: Alt Camp
Data: 05/09/15 23:20
molt confusa
Hola, fa ja un temps (desde gener d'aquet any) em vaig començar a sentir atreta per les noies (de la meva millor amiga en concret), quan em vaig donar conte de que m'atreia la meva millor amiga em vaig dir a mi mateixa que no, que no pot ser (perque sempre he sigut bastante de que m'han agradat molt els nois i em sobtava molt que de repent m'agrades una noia) pero al final ho vaig acabar aceptant (tot i que no li he dit res a ella ni a ningu), i moltes vegades quan em surten a instagram fotos de noies penso que son molt guapes y estan bones, i la meva millor amiga s'ospita alguna cosa de que m'agraden les noies ja que m'ho ha preguntat moltes vegades i m'ha dit que a ella li donara lo mateix si m'agraden les noies pero no em veig amb cor de dir-li res ja que ni jo mateixa estic segura. Que puc fer? Gracies:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/10/2015 17:10
Hola ariana!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs n'alegro del treball qeu ahs fet amb tu mateixa acceptant el que sents!!! i ah estat un procés,no? aquestes coses necessiten els eu temps...Per això ara qeu estàs en un segon pas, també és el mateix...Dóna't temps i veuràs com vas veient com et sents, què va passant i com et prepares per si dir-li o no...

Aniràs trobant alr esposta...

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: