Logotip de Adolescents.cat
manzana
manzana
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 04/09/15 14:43
Tinc problemes amb el cavell...
Hola, moltes gracies per respondre.
Primer de tot m'agradaria que si publiqueu aixo sigui en anonim.
Desde que era molt petita tinc un problema amb el cavell, sem cau molt, avegades arriven a ser "mechones" i no se ni perque ni com em pasa, pero es de una manera molt bestia. Algunes amigues em diuen que pot ser per el estres, pero jo no en tinc molt d'estres i no se que fer...
Moltes gracies per respondre.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/10/2015 18:52
Hola!

És cert que l'estrès pot fer que ens caigui més el cabell. Com saps nosaltres som psicòlogues i malauradament no podem saber a que és deguda aquesta caiguda de cabell. Entenem que et preocupi, i per tant la nostra recomanació és que demanis hora al metge perquè pugui valorar-ho i et derivi a l'especialista que pertoqui per a un bon diagnòstic.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: