Logotip de Adolescents.cat
carla16
carla16
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 03/09/15 12:53
no em puc oblidar de les vacances
hola adolescents.
Escric perque crec que tinc una depresió. Be, una sensació desagradable: aquestes vacances he estat a un poble. M'ho he passat super bé. Massa i tot, no parava de sortir i em va encantar. La qÜestió es que ara estic a la meva ciutat i quedo, pero no es el mateix, res comparat amb el poble. Els trobo molt a faltar i penso que aquest any serà una merda sense els meus amics del poble. Bé, els meus amics de ciutat els estimo molt, però m'ho passo molt millor amb els del pole. Es normal tot aixó? Que puc fer per disfrutar de la ciutat i parar de pensar amb l'estiu? esque no paro de plorar al pensar amb els bons moments que he viscut i que no tronaran fins l'any que be.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/10/2015 10:18
Hola carla16!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interperosnal.

Pel qeu expliques sembla que estàs en un procés de dol "d'estar al poble" i d'adaptació a al ciutat.
No sembla cap depressió. Dóna't un temps...

A poc a poc intenta conèixer gent d'aquí, participar en activitats i plans que srogeixin, busca'n, busca llocs on publicitin activitats que faran...Perquè n'hi ha un munt a les ciutats. I ves provant, sense prejudicis, prova diferents grups i plans i aniràs trobant el que t'agrada i recuperant la il.lusió!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: