Logotip de Adolescents.cat
Anònima2015
Anònima2015
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 03/09/15 12:07
Bulimia
Primer, moltes gràcies per respondre'm.
Volia demanar-vos ajuda perquè tinc una amiga que és bulimica i no es deixa ajudar. Ho saben el seu germà i la seva mare però com que ella ja és major d'edat no la poden obligar anar al psicòleg. El seu germà si que va ja des de fa temps al psicòleg i li demanarà que pot fer. Però igualment volia demanar-vos ajuda a vosaltres, com més solucions millor.
Siusplau és urgent, ja no sabem que fer!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/10/2015 10:15
Hola Anònima2015!

´Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs potser pots provar de parlar amb ella i veure altres temes que li preocupin. Potser per altres temes si qeu decideix demanar ajuda i llavors això pot ajudar a comprendre i acceptar l'ajuda per al Bulímia també.!

S'ha d'intentar! A poc a poc i amb paciència es pot aconseguir que pugui recapacitar i demani ajuda!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: