Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 02/09/15 10:44
Carta d'una enamorada
Hola adolescents.cat! Primer de tot voldria agrair el fet de que hagueu creat aquesta pàgina web. Gràcies a vosaltres he après i he crescut com a persona. He escrit una carta on parlo del noi que més estimo d'aquest món. M'agradaria que la llegíssiu, i en cas de que us agradés i si no es demanar massa, que la publiquéssiu. Ell és un seguidor d'adolescents.cat i estic segura de que li faria molta il·lusió. Un petó ben fort!

L’amor és complicat. Mai hauria pensat que amb els 14 anys que tinc arribaria a sentir el que sento per tu. I no, no sóc la típica noieta que es creu que s’enamora cada vegada que li diuen “t’estimo”. El que sento és completament real, has ocupat bona part del meu cor. Fa just un any no m’hauria imaginat que m’enamoraria d’un noi de 17 anys com tu. No sospitava que el fet d’apuntar-me a aquella obra de teatre per adolescents de la que tant m’havien parlat implicaria conèixer-te. Encara recordo la primera vegada que et vaig veure. La nostra trobada va ser inesperada però alhora divertida. Anaves amb calçotets saltant com un poca-solta per el vestuari del teatre de l’escola de música. Recordo que quan vas veure que estava allà, et vas posar vermell com un tomàquet i, acte seguit, vam riure com mai ho havíem fet. Just aquell dia de principis de setembre vaig intuir que ocuparies un paper important en mi. I poc a poc em vaig anar enamorant. Del teu somriure, de la teva personalitat. D’aquells ulls blau cel que transmeten tanta dolçor i dels que fa temps que m’hi he perdut. De les carícies amb amor, dels petons amb passió, de tu. Recordo el primer missatge teu que vaig rebre, el primer dels molts que el seguirien. Les papallones a l’estómac de les que havia sentit a parlar les vaig començar a notar. Recordo la nit de St. Joan on, agafats de la mà i mirant-me als ulls em vas dir “No te’n vagis mai de la meva vida”. Va ser llavors el nostre primer petó, llarg, etern. Quan et vaig treure el cigarro de la boca i el vaig tirar ben lluny, i em vas prometre que aconseguiries deixar aquell vici, que n’havies trobat un de millor. Perquè m’he enamorat de les teves virtuts, però també dels teus defectes. Perquè he après el significat de la paraula amor gràcies a tu. Perquè vull estar amb tu en els teus millors moments, però també en els pitjors. Som eterns, t’estimo Pau.

InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/10/2015 09:49
Hola!

Enhorabona per saber expressar els teus sentiments d'una forma tan bonica!

Una Abraçada,

Equip del consultori d' Adolescents.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: