Logotip de Adolescents.cat
jeje
jeje
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 01/09/15 12:01
No se que fer
Hola adolescents.cat,
soc una noia tinc 15 anys i tinc un problema. Fa unes setmanes vaig coneixer un grup d'amics i amigues i ens vam coneixer. Al principi els nois i noies van començar a dir que jo i un noi ens agradavem mutuament. a mi al principi no m'agradava, el trobava precios. Amb la broma vam començar a parlar mes amb ell i ens vam acabar agradant, ell els hi va dir als seus amics que li molava. pero lultima vegada que vam quedar estava molt estrany. Per whatsapp li vaig preguntar que li passava, i va llegir el missatge i no va contestar. Em pensava que era culpa meva que estigues aixi. i alfinal una amiga em va dir que era una cosa molt personal i ell em va dir que estava molt pero molt malment. Ell no em vol contar el que li passa pero jo ho necessito saber, que faig? per cert si es veu l'usuari no pengeu la carta o no contesteu si us plau.
Merci!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/09/2015 17:34
Hola!

Si en aquests moments no vol explicar-te què li passa, has de respectar-ho encara que et costi. Pensar que està així per culpa teva no té massa sentit, pensa si realment hi ha un motiu perquè fos així, probablement t'adones que no.

El que pots fer és deixar-li l'espai que necessita i mostar-li el teu suport en aquests moments, fent-li saber que estàs aquí pel que necessiti.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: