Logotip de Adolescents.cat
Girly69
Girly69
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 01/09/15 03:16
Noi-noia
Hola, soc un noi, visc normal i corrent, pero sempre des de qe tn 11 o 12 anys he tingut l'intens i fort desig de voler ser una noia, en tot el qe comporta, tant en cos com en manera de ser i pensar. I a ara fa poc vaig començar a vestirme amb roba de noia, simplement perque em sento be portantla.
Reconec perfectament qe soc un noi, pero d'algunaanera sento qe soc una noia en el meu interior i encara qe em masturbo molt, ho reconec, dalguna manera ho faig forçat i no volent. Voldira un millo de cops mes tenir una vulva i un cos de noia. Tinc 16 amys i nose qe fer, estic molt nervios i des de fa temps qe em plantejo el cambi de sexe. Tambe sempre penso , crec, com una noia i em sento molt mes a gust entre noies qe nois, tot i qe m'agraden les noies.M'agradaria sever qe fer. Gracieees
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 21:45
Hola Girly69!

Et recomanem que li donis un cop d'un d'ull al web de la Fundació Daniela (

). Hi trobaràs diferent informació relacionada amb la transsexualitat, especialment sobre els dubtes que poden aparèixer a l'adolescència. Contacta amb ells si ho necessites i resol tots els dubtes que tinguis.

Si ho vols, pots explicar com t'estàs sentint als teus pares o a un dels dos, amb aquell que tinguis més confiança. Et recomanem que no passis sol per aquest tràngol!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: