Logotip de Adolescents.cat
Croissant
Croissant
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 30/08/15 16:21
Gustos diferents :(
Hola.
El cas és que jo sóc una noia d'uns 12 anys. Tinc uns gustos una mica "diferents" a la resta de nens de la meva edat. M'agrada molt el manga i l'anime, sóc una otaku. Totes les sèries que veig són japos, a part, les veig en VOSE. Pel que fa a la música, escolto cantants com ara Hatsune Miku, productors com wowaka
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/09/2015 12:29
Hola Croissant!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs sembla que estàs definint la teva pròpia identitat amb el que t'agrada realment. No se si fas la pregunta per a si això et preocupa. Però per res t'hauria de preocupar, al contrari, és una satisfacció descobrir i disfrutar del que ens agrada. Potser ara amb els amcis i gent no trobes a moltes persones que comparteixin aquesta afició, però veuràs que a mesura que vagis creixent i coneixent més el tema t'aniràs trobant amb més gent del que et penses que tenen gustos similars als teus!

Una abraçada

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: