Logotip de Adolescents.cat
holaa26
holaa26
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 30/08/15 13:22
Timidesa
Estic enamorada d'un dels meus millors amics desde fa molt de temps. Ell es va assabentar fa un mes i mig per els meus amics, encara que li volia dir en persona. L'estiu passat jo li agradava a ell però jo no em vaig donar conta i al final em va oblidar. Desde que ho sabia estava molt bé amb mi, sobretot abans de que s'anés de vacances. Els meus amics em deien que jo li agradava, que volia sortir amb mi però que no era el moment, i que li agradaria liarse amb mi ( jo encara no m'he liat ). Cap dels dos va donar el pas per timidesa.

Desprès de tornar els dos de vacances, els meus amics m'expliquen que ell al poble on havia anat s'havia liat amb 2, i que una d'elles ha estat apunt de sortir amb ell, i han estat de lio, i que ell ara esta enamorat d'ella(ell diu que s'ha enamorat d'ella i tot perquè és va llançar). Ell diu que ja no li agrado, pero els nostres amics encara diuen que li agrado.

Creus que hauria de lluitar per ell? O l'hauria d'oblidar?

I si en el cas que fos-hi veritat que li continuo agradant, que hauria de fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/09/2015 13:06
Holaa26!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs ho has de parlar amb ell. Ell és l'unic que té la resposta. ELs seus amics poden dir però és ell el que hauria d efer el pas.

Marca't un temps per veure com van les coses i si no avança potser si que hauràs de passar pàgina. Deixa que es vagi posant tot a lloc i si us retrobeu i ell mostra interès ja ho veuràs.

Endavnat

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: