Logotip de Adolescents.cat
krisbatlles
krisbatlles
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 27/08/15 20:34
Carta d'amor que et fara plorar
Hola, m'encantaria que publiquessiu aquesta carta, ja que el meu novio és un gran segidor de adolescents.cat i li volia donar una sorpresa ja que ell esta ara a Mallorca i jo a Barcelona, i fa molt de temps que no el vec.
CARTA: Hola amor, t'escric aquesta carta perqué vull que sapigues lo molt que t'estimo. Tu volia dir cara a cara, però no puc perqué em quedo eclipsada amb el teu somriure i amb els teus ulls, i llavors em distrec, i oblido el que t'haig de dir. Vull que sapigues que sóc molt feliç al teu costat, perqué em fas riure, perqué em fas plorar, em fas somiar, em fas sentir única. Sóc tan feliç amb tu perqué cada dia noto la teva acceptació de les meves manies, de les meves pasions, de les meves tonteries i perqué no intentes canviarme. Sóc tan feliç amb tu perqué al teu costat sento que formo part del mon, per la teva forma de minimitzar els problemes i perqué amb tu ha començat a cobrar sentit el "per sempre". Tu mateix saps que no sóc gaire expresiva, així que tu diré de la millor forma que ser, sense ritmes ni metàfores; t'estimo amor meu. Tu podia escriure amb majúscoles perqué tu dic de tot cor. T'estimo per la forma que li dons color a la meva vida, per l'energia que em transmets quan et rius i per lo romàntic que ets, per tots aquets motius i per això ets tan especial. I et vull donar les gracies per ser la única persona que és capaç de fer-me plorar rien, per estar sempre al meu costat i per el teu somriure en els bons i els mals moments, i gràcies per ensenyarme a viure la vida com si fos el primer i últim dia de la meva vida. Et prometo que no toblidaré mai 06'.
Per sempre, Cris♡.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/09/2015 16:41
Hola Cris,

Moltes gràcies per escriure'ns! És una carta molt bonica!!

La publiquem al consultori a veure si la veu. Si no la veu, pots escriure-la a mà i donar-li, segur que li encantarà! ;)

Una salutació!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: