Logotip de Adolescents.cat
Anònimaa
Anònimaa
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 26/08/15 17:47
Problemes d'amistat!
Hola, sóc una noia de 14 anys molt tímida i poc sociable. El problema és que em costa molt relacionar-me amb la gent. Amb prou feines tinc una amiga de veritat, però a vegades ella va amb la penya dels "popus" que em cauen molt malament i jo he de decidir entre quedar-me a casa marginada, o anar amb ells i aguantar-me, la qual cosa no és molt agradable. A l'institut també tinc amigues, però encara que algunes d'elles em caiguin molt bé, mai els hi he demanat d'anar a fer un volt o alguna cosa així perquè totes elles ja tenen millors amigues i tinc por de que em diguin que no. Estic passant un mal estiu i més d'una vegada he plorat perquè em sento fora de la societat. Necessito fer amics. Mai he estat a cap grup d'amics i m'encataria estar a un d'ells
Gràcies per tot!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/09/2015 12:29
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Mira, et diré qeu cal anar a buscar allò que volem i mereixem. Has de deixar d'esperar que vinguin amigues a casa o et facin només plans.

Comença a ser tu la que governa la teva vida i els teus plans i amics. Estigues oberta aconèixer nova gent i a fer actiivtats noves i diferents on puguis trobar gent diferent. Així aniràs experimentant amb qui et sents bé.

És un procés i si hi poses de la teva part aniràs veient que es va solucionant!

Eli AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: