Logotip de Adolescents.cat
Mika
Mika
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 26/08/15 17:15
Saber fer petons és important? Ajuda siusplau
Hola! viam, fa unes cuantes setmanes vaig conéixer a un noi per primer cop ,després de mesos parlant amb ell per facebook, la veritat és que m'hi sento molt agust amb ell, em fa riure, es bastant mono, i m'atrau. Ara vé el "problema", no sap liarse,i no exagero, ho fa fatal literalment, la veritat es que pot semblar una tontería i estic segura que m'inflarán a negatius, però es una cosa que em frena molt, perque per a mí es important sentirme bé cuan li e de fer un petò a un noi i no sentir rebuitg ( per part meva), no sé si m'explico. Espero que podeu ajudarme perque m'estic fent la olla amb tot això.

PD: Salutacions i que sapigueu que m'encanta la vostre página, la llegeixo cada día :)

InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/09/2015 12:27
Hola Mika!

Sóc l'ELi AUlet. sicòloga d'Interpersonal.

Crec que t'ajudarà tenir en comtpe qeu és que no sàpiga liar-se, sinó que tots n'hem d'aprendre. Si t'agrada de veritat seria important per tu i per ell que donis temps a la realció perquè aneu agafant confiança i així aprengueu a liar-vos. A vegades no depèn de l'altre i prou, sinó que és el resultat del que surt quan esteu els dos junts.

A poc a poc anireu sentint-vos comodes i disfrutant! És molt comú a l'inici notar diferències!

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: