Logotip de Adolescents.cat
herrmann
herrmann
Any: 1998
Comarca: Alt Penedès
Data: 26/08/15 15:39
No tenir por no és ser un xulo
Hola, sóc un noi de 17 anys i sóc bisexual. Quan vaig descubrir-ho no sabia què fer ni amb qui acudir per algun consell, així que vaig començar a sortit de l'armari amb les persones que més m'importaven i a amb les que compartia, en aquell moment, la major part de la meva vida. Em van acceptar i vaig estar molt feliç al saber que continuava vivint en el meu mateix i petit món, però ho observava des d'una altra perspectiva. És fantàstic.

Durant l'Acampada Jove vaig conèixer a un noi i des d'aquells dies hem quedat alguns cops i m'he enamorat d'ell. Així que, continuant feliç com sempre, em vaig posar una foto de perfil amb ell on sortiem abraçats.
Els meus pares la van veure i em van obligar a treure-la perque, segons ells em portaria problemes greus. Es preocupen, ho sé, però fins ara he viscut en un món on la por no existia i vivia amb allo que realment m'omplia i em realitzava com a persona. Vaig estar plorant per frustració o ràbia, no ho sé... Sabia que em vindrien problemes com aquests un cop em despullés completament dels meus secrets. Pero vaig deixar de plorar per un motiu: qui s'ha de limitar, només és un mateix.
I que se n'ha fet de la meva foto de perfil? Doncs la segueixo tenint.

Mai, però mai deixeu que ningú us digui el que heu o no heu de fer en aquests casos, no deixeu que cap persona limiti el que sentiu per algú.
És la nostra vida i les nostres desicions, amb qui volem compartir el nostre temps.

Recorda que ets tu qui decideix sempre, no els altres.

T'estimo M.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/09/2015 12:23
Hola herrmann!!!

Quina il.lusió sentir la teva història i aquest gran aprenentatge que has fet!! Ser valent és molt important!!! Un gran exemple del que implica creure en un mateix i en el que volem!

Segueix aprenent i creixent amb valentia!

una abraçada,

Equip del consultori d'adolescents!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: