Logotip de Adolescents.cat
Laiietta
Laiietta
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 26/08/15 15:15
Moltes preguntes """""
Hola doncs tinc mooltes preguntes sobre certes "coses" que heu penjat.
Estic super enamorada dun noi pero avui no us explicare la hiatoria la pregunta es. Es veritat que senamoran Ells avans? Osigui u dubtu moltissim perque Jo am vaig enamorar amb menys dun minut Va se amor a prime instaaaaant i dubtu que ell senamores de mi.
I laltre pregunta es. Si Jo somio amb ell ell somia amb mi? Esk molta gent diu que Quan somies amb algu ell tamb u fa po Io aveguandes somio amb Gen que no se Qui es osigui Ka akella gen tamb somia am mi? No te logica.
Enfi responeu siusplau i si voleu que us expliki la meva historia booooja damor digueumu .
Merciiii
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/09/2015 12:15
Hola LLaiietta!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs , certament, les teves preguntes no tenen una resposta certa. La veritat és que mai és cert que ells s'enamorin abans. Cada història d'amor i enamoramen tés diferent i unica i pot tenir mil principis diferents.

EL tema dels somnis doncs no té massa a veure amb el que somnien els altres...A vegades oden passar coincidències o casualitats de la vida, però la realitat és la que passa quan estem deserts.

Endavant

ELi AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: