Logotip de Adolescents.cat
aina
aina
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 24/08/15 23:23
t'escric aixo pk t'estimo


Ja se que fa poc que sortim, i en aquest poc temps he descobert fins a quin punt puc arribar a estimar a una persona, tinc que confessar-te que el temps que passo amb tu m'ho passo millor que a qualsevol partit de basquet i, això es molt dir, i torno a desfruitar com quan era una nena petita i no m'enterava del que passava al meu voltant, ets la única persona amb la que puc estar i que no hem retreu les coses que faig ni hem mires malament quan faig alguna cosa "poc femenina".

Dir-te que per culpa de la distancia que ens separa a vegades estic tan trista que penso que val la pena, pro cada cop que hem parles hem demostres que si, que vals molt la pena per molt malament que ho passi quan no hi ets.

Això hem costa molt perquè no soc una persona gaire oberta en temes de l'amor, així que vull que sàpigues que si per alguna cosa lo nostre no funciona (espero que no passi) que sempre hem tindràs amb els brassos oberts si hem necessites-

T'estimo Miqui







InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/09/2015 16:41
Hola Bonica,

Quina carta més bonica!

Nosaltres la publiquem al consultori, però t'animem a enviar-li tu mateixa per correu, que segur que li encantarà!

Una abraçada
Servei de Consulta Jove
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: