Logotip de Adolescents.cat
kRIS_96_19
kRIS_96_19
Any: 1996
Comarca: Vallès Occidental
Data: 24/08/15 21:50
No se com olvidar
Hola, vaig coneixer un noi que es deixa emportar pel seu millor amic. M'ha deixat de parlar i tot perque el seu amic s'ha inventat coses meves. Puf, no es la primera vegada que em pasa i estic farta de que es cregui coses que no he fet. Per una altre part, no vull quedar com una falsa... Pero es que li dic la veritat, pero em diu que soc, de tot menys bonica...

Moltes gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/09/2015 16:40
Hola Kris,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Entenem la teva impotència en veure que no pots convèncer aquest noi, però si ell no vol escoltar la teva versió... Tu no hi pots fer més. Si ja li has ofert l'opció de parlar i d'explicar-li com ha anat una situació i ell no vol... no pots obligar-lo.

Potser serà moment de deixar d'intentar-ho i començar a oblidar-lo, no creus?

Una abraçada
Servei de Consulta Jove
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: