Logotip de Adolescents.cat
Ona
Ona
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 24/08/15 16:40
Ajuda siusplau
Hola adolescents! La cosa és que no se que se'm dona bé, segur que hus pensareu que és una tonteria i pode ho és però em sento bastant inutil...No se'm donen bé els esports amb general, els estudis tampoc em van perfectes encara que aprobo, ni ballar,cantar tampoc... A més soc una mica despistada, timida i no tinc massa autoestima i crec que es nota. He probat de fer bastantes coses però res. M'agrada busejar, llegir, els animals, i els nens petits, però no crec que em serveixi de res.M'encantaria probar coses noves però mai tinc ocasió. Com ja he dit, em sento una inutil.
Bueno espero que em pugueu ajudar. Ho sento per si hi ha faltes... La ortografia tampoc és lo meu :p

Molts petons!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/09/2015 11:03
Hola Ona,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Entenem aquestes pors que expliques, però potser necessites una mica de temps per anar descobrint les teves vocacions, no creus? Tu mateixa ens dius moltes coses que t'agraden, així que no les desvaloris!

No tots tenim una gran vocació, hi ha persones que tenen interessos molt diversos, i això també és fantàstic! No et posis aquesta pressió a sobre!

Si continues mantenint aquestes ganes de provar coses noves i descobrir, no tindràs cap problema per anar-te orientant! Però necessita el seu temps ;)

Una abraçada bonica!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: