Logotip de Adolescents.cat
stilinski24
stilinski24
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 24/08/15 15:02
Veu
Hola! Desde petita m'ha agradat molt cantar, vaig estar en una coral i ara faig teatre musical. Però desde principi d'any, no m'agrada la meva veu. Ara ja no arribo a les notes que arribava abans i la veu em surt com tallada. Jo crec que és pel canvi de veu de les noies, però se suposa que ja l'he fet. Hi han dies en que la veu em surt bé i n'hi han d'altres que no puc ni cantar. Sabeu quan s'acabarà això o si es pot solucionar? Gràciess
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/09/2015 10:50
Hola bonica,

Pel que expliques sembla que la pubertat t'està fent la punyeta i ha començat a canviar la teva veu. No et podem dir quan acabarà, perquè cada persona té el seu temps de canvi. En general la pubertat se situa entre els 12 i els 16 anys... Així que serà qüestió d'anar-te adaptant a la teva nova veu ;)

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: