Logotip de Adolescents.cat
LauMon16
LauMon16
Any: 1999
Comarca: Maresme
Data: 23/08/15 18:12
M'agrada un noi, però tinc un problema...
Bones, tinc 16 anys i m'agrada un noi que es un any menys que jo, ja és el segon any que després d'un viatge que fem junts parlem cada dia, però fa 20 dies que ho ha deixat amb el seva nòvia i portaven un any. El meu problema es que nose si a ell li agrado i nose si podria tenir alguna cosa amb ell, ja que ho ha deixat fa poc amb la seva nòvia!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/09/2015 18:48
Hola LauMon16!

Malauradament nosaltres tampoc ho podem saber... Com saps l'única manera que tenim per saber si li agrades és preguntar-li directament a ell, o a través d'alguna amistat que tingueu en comú. Si creus que és molt recent la ruptura amb la seva nòvia, potser pots esperar una mica i donar-li tot el teu suport en aquests moments que potser són una mica complicats per a ell.

Esperem que us vagi molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: