Logotip de Adolescents.cat
alex
alex
Any: 1991
Comarca: Barcelonès
Data: 23/08/15 01:16
ajudaaa
porto darrere d'una noia molt de temps (1any) i pos nose em tingut algu rozecillo amoros i clar es a dir pos ns ella demostra que vol algu mes pq ens liem i tal pro clar arriba un momento que se sent culpable i clar pos talla tot el rollu. Estic super enamorat d'ella i clar pos em trenca el cor que u faci... sincerament i pos clar tothom em diu que estic super enamorat pq sem nota a kilometres que si pro ns es en plan de que no se que fer... ajuda siusplau!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/09/2015 10:49
Hola Alex,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

I si en parles amb ella? I si li dius clarament quins són els teus sentiments i la teva intenció dins la vostra relació? Potser així ella se sent més segura i amb més confiança per explicar-te què li passa.

A vegades hi ha molts mals entesos perquè no som suficientment sincers amb els nostres sentiments.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: