Logotip de Adolescents.cat
happysweetdreamy
happysweetdreamy
Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 22/08/15 20:26
No se que fer amb la meva relació
Hola adolescents tinc 16 anys i fa un temps que tinc una relació amb un noi. Ens vam conèixer per uns amics i em vaig enamorar boigament, al cap de poc ja estàvem surtin. Cada dia parlàvem, tot era perfecte l'únic problema era que ell vivia molt lluny de mi, ens hem vist algunes vegades.
Des de ja fa un quants mesos esta molt distant amb mi, tinc enveja de les meves amigues que sempre estan parlan amb el nóvio, parlem poques vegades al mes si jo no l'obro ell rarament ho fa.
No se que fer estic enamoradíssima però ell no estic totalment segura que ell sentí el mateix per mi. Necessito ajuda no se que fer ni com dir-li, em sento molt confusa.
Moltes gràcies Adolescents.cat
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/09/2015 10:18
Hola bonica,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Hem de tenir clar que una parella ens ha de fer sentir bé, ha de ser una font de tranquil·litat i no d'angoixa. Si no tens clar els sentiments de la teva parella cap a tu, si tens dubtes, si no et sents acompanyada o notes distància, parla amb ell. No esperis que se solucioni "màgicament".

Parlar amb ell t'ajudarà a veure si són percepcions teves o si les teves pors són reals, i llavors ja podràs actuar amb conseqüència.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: